KA DHE NJË KRAJË TË DYTË
KA DHE NJË KRAJË TË DYTË

KA DHE NJË KRAJË TË DYTË

Reportazh, Cikli"Mes Shqiptarizmit". Janë pikërishit 6000 banorë që jetojnë në New York dhe New Jersey të gjithë krajanë por aktualisht qytetarë Amerikan. Gjatë jetës së tyre të përditshme ata manifestojnë origjinën me të cilën krenohen. Një dokumentar me skenar dhe regji nga Engjëll Ndocaj. 2021