Kamioni Leo
Kamioni Leo

Kamioni Leo

Serial, Leo është një kamion i lezeçëm i cili është shumë kurioz dhe ka dëshirë gjithmonë tu vijë në ndihmë miqve të tij. Atij i pëlqen që të ndërtojë gjëra dhe të shohë se si punojnë sepse në këtë mënyrë ai bëhet një kamion i vlefshëm dhe i dashur për të gjithë