KAPEDANI
KAPEDANI

KAPEDANI

Komedi, 1972. Directors: Muharrem Fejzo, Fehmi Hoshafi; Starring: Albert Vërria, Nikolin Xhoja, Flora Mërtiri, Zagorka Shuke. Një nga rolet më emblematikë të Albert Vërrisë. Në fshat në krye të kooperativës po komandon një grua dhe xha Sulo i ankohet për këtë shokut të tij Beqo. Ai vendos të kërkojë"të drejtat "e tij në Tiranë ku miku i tij Ropi punon në një post të rëndësishëm. Por xha Sulo gjen në Tiranë jo vetëm nusen e tij balerinë por edhe Beqon, bashkë me të cilin zbulon se është i rrethuar nga bota e grave.