Kapelja e Panamasë
Kapelja e Panamasë

Kapelja e Panamasë

Dokumentar, Historia e kapelës ikonë së Ekuadorit. Si prodhohet dhe cila është origjina e saj? Nga thurja me dorë, te shpërndarja e shitja anembanë globit