KARNAVALET
KARNAVALET

KARNAVALET

Komedi, 1980. Director: Ismail Zhabjaku; Starring: Mirush Kabashi, Xhovana Daku, Tatjana Koro, Lisenko Malaj. Filmi është komedia e parë muzikore shqiptare. Në ditët e karnavaleve shërbyesja Nasta dhe Loni venë në lojë tregtarin Nikollaq Jorganxhi dhe të shoqen Olimbinë. Ky është momenti, ku ata mund të shprehin mendimin e tyre në lidhje me individët e zbrazët materialistë dhe injorantë.