Këndi Sportiv-drejtpërdrejt
Këndi Sportiv-drejtpërdrejt

Këndi Sportiv-drejtpërdrejt

Kronika, komente dhe intervista mbi ngjarjet kryesore sportive. Futboll, basketboll, volejboll, por edhe Formula 1 e MotoGp dhe shume sporte te tjera