Kepi Kod-Periudha e boronicave
Kepi Kod-Periudha e boronicave

Kepi Kod-Periudha e boronicave

Dokumentar, Jemi në periudhën e mbledhjes së boronicës në gadishullin e mrekullueshëm të Cape Cod. I vendosur në bregun lindor të Shteteve të Bashkuara, Cape Cod është rajoni ku familje të rëndësishme amerikane kalojnë verën. Për shekuj me radhë vendasit siguronin jetën me gjuetinë e balenave. Në ditët e sotme burimi kryesor I të ardhurave, përveç turizmit, është dhe kultivimi I boronicës së kuqe.