Klipe muzikore
Klipe muzikore

Klipe muzikore

Muzikë, Fëmijët kane minutazh të dedikuar ne kanalin tonë për këngët më të dashura të tyre. Ata i ndjekin me shumë dëshirë filmat e animuar dhe disa nga këngët e këtyre filmave janë kthyer në hite ndërkombëtare. Sot kemi përzgjedhur një pjesë videoklipesh me këngët më të dashura të disa prej filmave të animuar të Disney-t