Komandanti i heshtur
Komandanti i heshtur

Komandanti i heshtur

RTSH, prill 2016. Skenari dhe realizimi: Ilir Karabrahimi. Dokumentar që portretizon komandant Shaban Haxhi Demaliaj, një nga mbrojtësit dhe luftëtarët e çështjes së Kosovës, realizuar në 100-vjetorin e lindjes së tij.