KORBI I BARDHË
KORBI I BARDHË

KORBI I BARDHË

Teatër, 2007. Director: Mihal Luarasi; Starring: Ndriçim Xhepa, Luiza Xhuvani, Rajmonda Bulku, Edi Luarasi. Vrasja e një sipërmarrësi dhe një letër që ai ka lënë për bashkëshorten, do të jenë pikënisja e hetimeve, që do të hedhin dritë mbi korrupsionin dhe ndikimin e padrejtë e të paligjshëm të njerëzve të veshur me pushtet. Në çdo moment jeta e vejushës së re është e kërcënuar nga"të pushtetshmit "si pasojë e zbulimit të fakteve të reja që çojnë në zbardhjen e vrasjes së të shoqit.