Kujtojmë mos me harrue
Kujtojmë mos me harrue

Kujtojmë mos me harrue

Dokumentar, Dokumentari paraqet spastrimin etnik të shqiptarëve të Kosovës nga regjimi serb, gjatë luftës së viteve 1998-1999 si dhe mikpritjen që banorët e Kukësit dhe gjithë Shqipërisë bën për bashkëkombasit e tyre nga Kosova. Regjia nga Asllan Bajrami