Kur Luboteni digjej
Kur Luboteni digjej

Kur Luboteni digjej

Reportazh, Me rastin e 20-vjetorit të masakrës mbi fshatin Luboten të Shkupit, në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve - Shkup u promovua libri"Luboteni 2001 "i autorëve Skender Asani, Sevdail Demiri dhe Zeqirija Ibrahimi, si dhe emisioni dokumentar"Kur Luboteni digjej", i realizuarnga Radio-Televizioni Shqiptar