KUSH ËSHTË VRASËSI
KUSH ËSHTË VRASËSI

KUSH ËSHTË VRASËSI

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1989. Director: Mark Topallaj; Starring: Gjergj Topallaj, Shkëlqim Basha, Gjergj Gjika. Trajtohet puna e madhe e Gjergjit dhe shokëve të tij të sigurimit për të eleminuar një grup të rrezikshëm sabotues të udhëhequr nga Thimi Dino i cili zbulohet nga bashkëpunimi me njerëzit e zakonshëm