Laura Olldashi
Laura Olldashi

Laura Olldashi

Speciale, Laura Olldashi: Unë kam emigruar në vitin 1998, për të ardhur në Milano ku kam qëndruar dhe vazhdoj të jetoj edhe sot. Në një Intevistë për RTSH-3. Realizuar Albana Qiriako