Lepurushët diellorë
Lepurushët diellorë

Lepurushët diellorë

Aventurë animacion serial, Bjellorusi, 2015. Director: Andrew Ledenev; Starring: Svetlana Timokchina, Dmitry Davidovich. Turbo, Big Boo, Iris, Shaini dhe Huper janë një bandë lepurushësh me ngjyra dhe pellushi diellorë të cilët janë në kërkim të lojrave të reja që u japin shumë gjallëri dhe kjo bën që shumë herë të krijohen keqkuptime dhe zënka të vogla por dhe situata të gëzueshme