Liqeni nën kala
Liqeni nën kala

Liqeni nën kala

Dokumentar, Puna e përditshme e peshkatarëve, vështirësitë, por edhe kënaqësisë që ata përjetojnë nga puna e tyre. Organizimi dhe menaxhimi i burimeve natyrore të Liqenit të Shkodrës, Kulinaria"peshkatare", në kushtet dhe mjediset ku peshkatarët kryejnë edhe aktivitetin e tyre