LUMI QË NUK SHTERON
LUMI QË NUK SHTERON

LUMI QË NUK SHTERON

Dramë, luftë, Albania, 1983. Director: Fatmir Koçi; Starring: Gjergj Lala, Suela Konjari, Myzafer Zifla. Lufta e Dytë Botërore. Në Shqipërinë e jugut disa njerëz qëllohen nga nazistët. Një djalë 1-vjeçar mbijeton në krahët e nënës së tij të vrarë. Tre partizanë dhe tri gra nga fshati mundohen t'i shpëtojnë jetën foshnjës.