Martin Camaj
Martin Camaj

Martin Camaj

Dokumentar, Shqipëri, "Martin Camaj i papërsëritshëm "me skenar dhe realizim nga gazetarja, Tefta Radi. Agim Kuri operator, Montazhi: Gjergji Pano, Formulimi muzikor: Kozeta Rafti Miksazhi: Ermal Bardhin