Me Ketin-ritransmetim
Me Ketin-ritransmetim

Me Ketin-ritransmetim

Emision, Shqiperi, 2024. "Me Ketin", çdo të shtunë do të argëtoheni plot 60 minuta. Një studio e mbushur me fëmijë të cilët luajnë, intervistohen dhe promovojnë talentet e tyre në fusha të ndryshme. Nuk do të mungojnë as të rriturit të cilët do të"japin intervista "të vështira përballë fëmijëve