Mes ëndërrës dhe realitetit, Ali Hamataj
Mes ëndërrës dhe realitetit, Ali Hamataj

Mes ëndërrës dhe realitetit, Ali Hamataj

Dokumentar, Shqipëri, Idea dhe realizimi: Ilir Buçpapaj. Historia e mundësit Ali Hamataj vjen nëpërmjet një udhëtimi shpirtëror, mbi vendlindjen, pasionin, fitoret dhe jetën e tij në Angli