Midis tri dekadave
Midis tri dekadave

Midis tri dekadave

Dokumentar, Një udhëtim nëpër 30 vitet e rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Selisë së Shenjtë. Ngjarje, personazhe të fesë dhe politikës, kujtime që flasin për një raport bashkëpunimi gjithnjë në rritje mes dy vendeve tona. Nga Ëngjëll Ndocaj. 2021