MIHAL LUARASI
MIHAL LUARASI

MIHAL LUARASI

Dokumentar, Një dokumentar kushtuar regjisorit Mihal Luarasi. Intervista ekskluzive dhe mendime nga kolegë, miq e dashamirës që i ka pasur pranë gjatë jetës së tij. Regjia nga Eli Bici