Mirëmëngjes Shqipëri-drejtpërdrejt
Mirëmëngjes Shqipëri-drejtpërdrejt

Mirëmëngjes Shqipëri-drejtpërdrejt

Emision, Shqipëri, 2022. "Mirëmëngjes Shqipëri", programi i parë i ditës në RTSH1, prej orës 07:00-10:00 në RTSH1. Elsa Ymeri dhe Endri Kaçaçi janë kapitenët e anijes së parë që e nisin ditën shkurt, shpejt, qartë dhe saktë. Një program bashkëkohor që do të shoqërojë kafen tuaj të parë të ditës