Mirëmëngjesi Shqipëri-drejtpërdrejt
Mirëmëngjesi Shqipëri-drejtpërdrejt

Mirëmëngjesi Shqipëri-drejtpërdrejt

Emision, 2023. Mirëmëngjesi Shqipëri, programi i cili do të nisë në orën 06:00, nën moderimin e Ermal Qorit dhe Valbona Mhillit. Për rreth tre orë transmetimi direkt, programi do të përcjellë një larmishmëri zhvillimesh përfshirë tema aktuale, me personazhet më në zë, rubrika dinamike, horoskop, quiz, batuta, lajmet më të fundit dhe intervista me të ftuar në studio, e jashtë saj. Gjithçka ju duhet për ta nisur m