Mirëserdhët në Arbëri
Mirëserdhët në Arbëri

Mirëserdhët në Arbëri

Dokumentar, E quajnë Kalabri, po njihet si një vatër e ngrohtë e mikpritjes, vendi simbol i dhimbjes, lirisë dhe kulturës