NAMIBIA
NAMIBIA

NAMIBIA

Dokumentar, Në bregun jugperëndimor të Afrikës, oqeani, shkretëtira, era dhe dielli bashkohen si askund tjetër në tokë. Ky bashkim polesh të kundërta, krijon forcën e jetës. Një film dokumentar prodhim i TRT.