NË GJURMËT E KARAVANËVE TË JUGUT
NË GJURMËT E KARAVANËVE TË JUGUT

NË GJURMËT E KARAVANËVE TË JUGUT

Dokumentar, Shqipëria, një copëz rruge në hartën e madhe të rrugëve të botës. Në fund të shekullit të XIX-të, në Shqipëri funksiononin rreth 150 rrugë me kalldrëm. Për të lidhur brigjet e lumenjve, u ngritën rreth 200 ura. Të intervistuar: Valter Shtylla, Kostas Giakumis dhe Kristina Fidhi