Në kërkim të gërshetit të Rukie Ramës
Në kërkim të gërshetit të Rukie Ramës

Në kërkim të gërshetit të Rukie Ramës

Dokumentar, Ecje me Rukie Ramën nëpër bjeshkët e Sulbicës së Bytyçit, ku bukuria flen me shtojzavallet e me zanat, legjendat, mjegullnajat si dhe nën diellin e bjeshkëve. Rrëfimi i Rukie Ramës, nga burgosja deri tek kujtimet e paharruara të Sulbicës