NË SHTËPINË TONË
NË SHTËPINË TONË

NË SHTËPINË TONË

Dramë familjare, 1979. Director: Dhimitër Anagnosti; Starring: Eptan Lohja, Robert Ndrenika, Mimika Luca, Tatjana Leska. Miri, djali i vogël i një familjeje të thjeshtë, ka kuptuar se e motra e tij Ana, është e dashuruar me një djalë të ri. Kjo situatë që nuk i pëlqen aspak dhe e atë bën të rebelohet duke shkaktuar një dramë tek autoriteti prindëror, por dashuria e Anës fiton mbi të.