Në Tempull-ritransmetim
Në Tempull-ritransmetim

Në Tempull-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2022. Në këtë episod të"Në tempull "do të flasim për letërsinë britanike në Tiranë, me aktorin Adam Cunis, aktor i"Shakespeare’s Globe", nga Londra dhe Prof. John Bowen nga"University of York"