Nëpër udhën e ekranit të vogël
Nëpër udhën e ekranit të vogël

Nëpër udhën e ekranit të vogël

Fillimet e TVSH-së në një shtëpi modeste përdhese e stilit tirans, rrëfehen mes emocioneve të Kiço Fotjadhit. Rrugëtimi modest i këtij gjigandi mediatik. Idea dhe realizimi: Ëngjëll Ndocaj