NJË DJALË DHE NJË VAJZË
NJË DJALË DHE NJË VAJZË

NJË DJALË DHE NJË VAJZË

ep. 1, 2, Dramë, Albania, 1990. Directors: Ibrahim Muçaj, Kristaq Mitro; Starring: Ema Andrea, Sokol Balza, Margarita Xhepa, Leka Bungo, Agim Shuke. Anila dhe Artani janë në prag të provimit të maturës. Ata jetojnë në të njëjtin pallat dhe kanë hyrë në moshën e ëndrrave të mëdha. Është koha që ata të ndeshen me probleme në jetët e tyre. Ky film trajton shumë aspekte të kësaj moshe delikate.