NJË GJENERAL KAPET ROB
NJË GJENERAL KAPET ROB

NJË GJENERAL KAPET ROB

Film artistik shqiptar, Shqiperi, Një fshat i bukur bregdetar… Çeta vullnetare e fshatit gjatë stërvitjes ushtarake ndez fantazinë e fëmijëve. Duke imituar të rriturit dhe duke imagjinuar veten në një kohë lufte ata ndahen në dy grupe dhe nisin një lojë mjaft tërheqëse. Spikat trimëria e"gjeneral "Batos dhe e Gonit