NJË JETË MË SHUMË
NJË JETË MË SHUMË

NJË JETË MË SHUMË

Dramë, 1986. Directors: Gëzim Erebara, Gavrosh Haxhihyseni; Starring: Elert Ajazi, Kristaq Skrami, Enea Zhegu, Shpëtim Shmili. Gjatë një bombardimi, Çaku humb prindërit dhe shpëtohet nga një partizan. Bashkë me një shok të tijin, që imitonte Çaplinin dhe ëndërronte të bëhej artist një ditë, Çaku kërkon partizanin që i shpëtoi jetën derisa e gjejnë. Ky takim dhe dashuria e kujdesi për fëmijët e luftës, ndryshon jetën endacake të Çakut.