Një jetë në dy kohë
Një jetë në dy kohë

Një jetë në dy kohë

Dokumentar, 2021. Një jetë në dy kohë-Një dokumentar për jetën dhe veprën e aktorit të Teatrit dhe kinematografisë Shqiptare dhe jo vetem Nikolla Llambo. Regjia dhe skenari nga Eli Bici. 2021