Një jetë shumë dashuri-Drita Pelinkut
Një jetë shumë dashuri-Drita Pelinkut

Një jetë shumë dashuri-Drita Pelinkut

Dokumentar, Dokumentar kushtuar artistes së merituar Drita Pelinkut. Skenari dhe regjia: Diana Dollma. Prodhim i vitit 2002