Një Kampion Shqiptar në Mynih
Një Kampion Shqiptar në Mynih

Një Kampion Shqiptar në Mynih

Dokumentar, Shqipëri, 2017. Cikli"Sporti i një qyteti". Telereportazh në mbrëmjen emocionuese të Kikboksit ku Ferit Keta fitoi titullin Kampion Europe. Idea dhe skenari: Defrim Met'hasani. Prodhim i vitit 2017.