NJË SHOQE NGA FSHATI
NJË SHOQE NGA FSHATI

NJË SHOQE NGA FSHATI

Film i kinostudios"Shqipëria e re", 1980. Skenari: R. Pulaha. Regjia: P. Milkani. Interpretojnë: R. Ndrenika, V. Manushi, R. Bulku etj. Kinokomedi që pason"Zonjën nga qyteti". Ollga përgatitet të shkojë në konferencën e gruas ku do të flasë për eksperiencën e saj…"Na ishte njëherë një Ollgë që mbahej si zonjë. Kohët kaluan dhe zonja nga qyteti u bë shoqe nga fshati"