Një skenë simbol i festës
Një skenë simbol i festës

Një skenë simbol i festës

Reportazh, Pas 6 vitesh veprimtarie nga Zvicra në SHBA, Ansambli"Trojet "i Winterthur vjen në ditën e pavarsisë së Kosovës si një ansambël profesionist që ruan dhe zhvillon artin popullor. Skenari dhe regjia nga Engjëll Ndocaj, Kordinimi dhe kamera nga Arben Tafili. 2020