NJË UDHËTIM I VËSHTIRË
NJË UDHËTIM I VËSHTIRË

NJË UDHËTIM I VËSHTIRË

Dramë, 1977. Directors: Petrit Llanaj, Xhezair Dafa; Starring: Demir Hyskja, Pandi Siku, Sotiraq Çili, Elez Kadria. Miti, një punëtor i vjetër dhe Sokoli një shofer i ri, bëjnë të gjitha përpjekjet për të transportuar në rrugë të vështira, që nga porti i Durrësit deri në një uzinë të rëndësishme, një kullë të lartë metalike të cilën nuk e merr dot asnjë tjetër përsipër.