Nxënësit e klasës sime
Nxënësit e klasës sime

Nxënësit e klasës sime

Dramë, 1984. Director: Saimir Kumbaro; Starring: Ermira Gjata, Mirush Kabashi, Robert Ndrenika, Sulejman Pitarka, Artur Gorisht. Mësuese Nora transferohet në shkollën e mesme të një qyteti bregdetar. Edi, një nxënës i klasës dhe djali i një funksionari të lartë qeveritar, kërkon notë të lartë dhe të pamerituar në matematikë dhe këtë e bën shumë hapur. Mësuesja shqetësohet, por nuk bie në kompromis me nxënësin dhe as me prindërit e tij.