Oman, Trëndafilat e shkretëtirës
Oman, Trëndafilat e shkretëtirës

Oman, Trëndafilat e shkretëtirës

Dokumentar, Arte, 2007. Trëndafilat e Omanit, kjo lule e rrallë e shkretëtirës e cila është e shumëkërkuar për aromën mbresëlënëse dhe vetitë karakteristike. Si rritet, vështirësitë dhe mrekullia e çeljes në zonat e shkreta të Omanit.