OSHËTIMË NË BREGDET
OSHËTIMË NË BREGDET

OSHËTIMË NË BREGDET

Dramë, luftë, 1966. Director: Hysen Hakani; Starring: Ndrek Luca, Kujtim Spahivogli, Agim Shuke, Sandër Prosi. Si shumë familje të tjera, edhe familja e Selimit është e përfshirë në lëvizjen antifashiste. Pikërisht kur njëri prej djemëve të tij joshet nga shpërblimet e ofruara, qëndrimi patriotik i babait dhe vëllezërve të tij do ta bëjnë t'i refuzojë ato dhe të bashkohet me lëvizjen.