PAS TAKIMIT TË FUNDIT
PAS TAKIMIT TË FUNDIT

PAS TAKIMIT TË FUNDIT

Dramë, 1989. Director: Fehmi Hoshafi; Starring: Arben Tartari, Luftar Paja, Fatos Sela, Vladimir Muzha, Anila Dervishi, Luiza. Ngjarjet zhvillohen në një repart ushtarak, në qendër të së cilave është komandant Fatosi. Intrigat e nën-oficer Raufit e vendosin atë në pozitë të vështirë, deri në atë pikë sa ai mund të përballet me gjyqin ushtarak. Kjo histori vë në provë dhe lidhjen e tij me të fejuarën.