Pasioni i një luleje
Pasioni i një luleje

Pasioni i një luleje

Rtsh, arkiv. Regjia dhe skenari: Ylli Pepo. Dokumentar serial, "Agro Story". Në një kohë kur të rinjtë ndihen të pashpresë, pa vizion, pa të ardhme dhe e lënë vendin, ka nga ata si Albi Sulo, i cili ka vendosur të investojë dijet në Shqipëri. Me mbështetjen e një organizate që subvencionon ide startupesh"green", ai ka ndërtuar një serrë të aloe verës në rrethinat e Tiranës