Përmbytjet
Përmbytjet

Përmbytjet

Dokumentar, Nga cilkli"Katastrofat e mëdha natyrore", një dokumentar mbi forcën shkatërruese të përmbytjeve. Dëshmi reale të atyre që i kanë mbijetuar fatkeqësive natyrore si dhe fakte historike të momenteve më të vështira të njerëzimit në raport me përmbytjet