Përmendoret e përjetësisë
Përmendoret e përjetësisë

Përmendoret e përjetësisë

Dokumentar, Dokumentari rrëfen jetën, veprën dhe shkëlqimin e familjes Gjocaj. Idea dhe realizimi: Ilir Buçpapaj