PËRSE BIE KJO DAULLE
PËRSE BIE KJO DAULLE

PËRSE BIE KJO DAULLE

Film artistik shqiptar, Albania, 1969. Director: Piro Milkani; Starring: Shkëlqim Basha, Seit Boshnjaku, Timo Flloko, Dhimitër Pecani. Skenari: Piro Milkani. Katrina dhe Xhaviti, dy të rinj vullnetarë bien në dashuri gjatë ndërtimit të një hekurudhe dhe vendosin të martohen. Por babai i Katrinës, një malësor, i cili e ka fejuar vajzën pa pëlqimin e saj, nuk mund ta pranojë këtë martesë. Ai shkon në ceremoninë e dasmës për të vrarë të bijën. Por ç’ndodh?