Peru dhe Japonia
Peru dhe Japonia

Peru dhe Japonia

Dokumentar, Japonia si një vend multikultural, nuk ka si të jetë ndryshe as në kuzhinë. Mjeshtrit e kuzhinës japoneze përvetësojnë receta nga e gjithë bota, duke u bërë dhe prekjen e tyre speciale japoneze. Një gjë e tillë ndodh dhe me kuzhinën peruane