PHARMAKON
PHARMAKON

PHARMAKON

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 2012. Director: Joni Shanaj; Starring: Klevis Bega, Olta Gixhari, Niko Kanxheri. Filmi tregon historinë e dashurisë midis Brankos, një farmacist i ri dhe Sarës, një studente mjekësie. Një histori dashurie kjo jo e përkrzer e mbushur me dzshime dhe pasiguri. Flitet për një gjenratë të re që e ka të pamundur shkëputjen nga ndikimi i një shoqërie të korruptuar